Beoordelingen van Sushi Sado Valkenswaard

Recente recensies van Sushi Sado Valkenswaard

5 sterren na 227 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Wij zijn heel erg tevreden met zowel de sushi als de bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet beter

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel Sushi was heerlijk en warme gerechten waren ook warm.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijs kwaliteit en netjes met bezorgen.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Precies op de juiste tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wederom weer heerlijk en snel klaar

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!! Bedankt

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, optijd geleverd en lekker

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi vers, snel bezorgd!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 👍🏻

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, al heel vaak besteld, altijd goede kwaliteit en versheid.!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en afgeleverd op de afgesproken tijd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Persoonlijk vind ik het de beste sushi van valkenswaard! En een normale prijs daar ben ik erg blij mee ga zo verder!!!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Altijd goed en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, hier kom ik zeker terug.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Prijs ook goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Gratis kroepoek omdat dochterlief jarig was.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een poke bowl zalm besteld en deze was heel goed gevuld. De zalm was heel vers. De gyoza was heel erg lekker.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net in Valkenswaard komen wonen en vanavond voor het eerst sushi bij jullie besteld. Echt hele goede en heerlijke sushi hebben jullie met top prijzen! Nieuwe vaste klant er bij :-)

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, super kwaliteit en hele vriendelijke coronaproof bezorging.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Bestelling was 15 min eerder geleverd dan gepland.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van sushi menubox D. Snelle bezorging. Zeer tevreden.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en de warme gerechten nog lekker warm!!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heel lekker gegeten. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima maar misschien is het mogelijk om de app zodanig aan te passen dat je kunt kiezen wat je er bij wilt hebben. Stokjes, gember, sojasaus etc. Stokjes en sojasaus gebruiken we niet dus die gooien we weg

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!!’n

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Heel snel bezorgd! En sushi is heerlijk!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere sushi gegeten en geleverd net aan de Belgische grens, ideaal! :)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Mooi op tijd. Heerlijke sushi!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle bestelmogelijkheid, lekkere sushi, heel erg vers en smaakvol.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super snelle bezorging. 17.15 besteld en levertijd was 18.15 ze waren er al om 17.30. Nog warm en heerlijk verse sushi. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Zag er heel verzorgd uit.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was super lekker

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als voorgaande bestellingen was het vandaag weer heerlijk!! Snelle levering, top dus:)) Zou jullie zeker aanraden bij familie & vrienden!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Echter de Sushi zat op elkaar gepropt in veel te kleine plastic bakjes, waardoor alles tegen elkaar geplakt zat. Papieren zak was ook te klein voor de hoeveelheid bestelde sushi, jammer!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goede kwaliteit, duidelijke site.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en een snelle levering!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima op tijd. Door mij fout bestelde gerecht is goed opgelost. Top. Tot de volgende keer!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel tevreden over de sushi. Ga zo door

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker !!!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrrrrr

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekkere sushi! Wat mij betreftde beste van Valkenswaard. Snelle levering, aardige bezorger. Top service!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren hier in de buurt op vakantie en hadden trek in sushi. Uiteindelijk zijn wij bij jullie beland. Maar goed ook want het was echt heel erg lekker! Als wij hier in de buurt hadden gewoond dan waren we vaker bij jullie langsgekomen!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De geleverde sushi was heerlijk. Helaas was de bestelling niet compleet. Ik heb daarover nog geen contact gehad.ik zie geen e-mail adres aan wie ik dit zou kunnen melden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd super tevreden over service en kwaliteit. Nu ontbraken de stokjes en de sausjes. De papieren zak was nat geworden, waardoor toen ik de zak aan pakte alles door de bodem van de zak viel en de sushi op de grond lag. Deze keer dus net wat minder tevreden over de bezorging helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super sushi!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi zelf was wel weer oke,maar nu voor derde keer op rij bestelling niet compleet. Zo wordt het wel erg duur. Misschien iets meer tijd nemen om even het lijstje te controleren. Als je voor € 85,- besteld ,een fooi geeft en dan een incomplete bestelling thuis aan treft is niet oke. .

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op de afgesproken tijd geleverd.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, super lekker!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, keurig optijd en vers. Ga hier zeker vaker bestellen

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, snel bezorgd! we hadden 2 boxen en nog enkele losse crispy sushi's. Smaakte erg lekker, vers, crispy waar nodig, en zelfs nog een beetje warm. Bezorging was zelfs nog iets sneller dan vooraf aangekondigd, terwijl we toch een stukje van Vwaard wonen. Prima service!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was meer dan prima, helaas wal iets vergist in de bestelling, maar achteraf was dit beter. Helaas werdt het wel 40 minuten later bezorgd dan de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi voor een goede prijs

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snelle bezorging!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed verzorgd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telefonisch heldere uitleg over de inhoud van de boxen. Besteld, snel geleverd. 30 minuten op zaterdagavond is een compliment waard. Eten was lekker.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten. Bestelling was op tijd klaar. Lang geleden dat we sushi besteld hadden, het was heerlijk. Kwaliteit van de producten was prima. Tot de volgende keer.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker Zo goed en voor herhaling tot binnenkort

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vers en veel smaak! Keurig op tijd bezorgd!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heerlijke sushi!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi!!! En zeer vlot thuis bezorgt. Zeer schappelijke prijs Helemaal top

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer superlekker. Mijn dochter krijgt er geen genoeg van, voor 3 personen helaas net te weinig besteld.dat krijg je als t zo lekker is!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en echt goed

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. We hebben er erg van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk!!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Al aantal x besteld dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed verzorgd tegen een goede prijs

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi !!!!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader. Goede balans tussen prijs en wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi valkenswaard en omstreken, bezorging altijd optijd!!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede service. Op tijd bezorgd. Echt een aanrader!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er prima uit en het smaakte heerlijk allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en binnen de gestelde bezorg tijd geleverd toppie👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf bestellen tot bezorgen duurde erg lang..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijke service!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker.. voor herhaling vatbaar

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging precies op tijd! Helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi zoals altijd perfect in orde,maar nu wel voor tweede keer alles los op straat omdat die papieren zakjes veel te zwak zzijn. Zou beter kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgt dan aangegeven via mail. Superrr lekker zeker vior herhaling vatbaar.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online besteld en snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Dat is fijn want dan weet je wanneer je de bezorger voor de deur staat. Jammer dat de Sushi’s in een te kleine bakje was verpakt. Dit maakte dat sommige niet goed eruit te halen was. Voor de rest prima, was lekker.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

100 punten !!! Vanmiddag afgehaald, lekker vers, een aanrader. Vriendelijke mensen Komen zeker nog eens terug

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Een van de weinige die het echt nog warm bij je thuis weet te krijgen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer fantastisch lekker!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en zeer snelle bezorging

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi voor een hele nette prijs. Bijzonder vriendelijk personeel en een perfecte afhandeling! Die komt in onze favorieten.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere sushi, en al helemaal voor de prijs. Kreeg er ook nog een gratis zakje kroepoek bij. Ook heel vriendelijke bediening en precies op tijd klaar.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk sushi gegeten! Zelfs toen ik wat aan gaf is er gelijk gehoor aan gegeven! Geweldig! Snelle bezorging! Tot de volgende keer!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super 👍🏼

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De party box die we besteld hadden was super lekker!! Voor de jarige kregen we nog een extra zakje kroepoek erbij. Hele vriendelijke medewerkers! Voor ons een aanrader en we komen zeker nog eens terug!😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service bezorging, lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, netjes verzorgd. Komen zeker terug.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima! Snelle en vriendelijke bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook nu weer heerlijk genoten van super verse sushi!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld met zijn 3tjes van de sushi schaal. Top!!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Super snel in Bergeijk bezorgd.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte kwaliteit voor een zeer aangename prijs.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Ik kom zeker vaker terug. Jammer genoeg zaten er geen stokjes bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd, ze waren de inktvisringetjes vergeten maar die kwamen ze nadat we gebeld hadden nog speciaal brengen. Goede service :)

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi zeer goed,alleen jammer dat de soja saus er niet bij zat 🙄. Verder gewoon top !

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als de eerdere keren weer heerlijk gegeten. Super vers!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi was vers en van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd, compleet en erg lekker, vegetarisch mag wat meer variatie

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral die crunchi zalm was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed. Alleen jammer dat dit bedrijf niet in luyksgestel bezorgd en wij het steeds in bergeijk bij kennissen op moeten halen.😬

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, snel klaargemaakt op afgesproken tijd. Nog een portie kroepoek erbij gekregen. Heerlijk gegeten.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van onze 🍣🍤Sado sushi !!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd, kwaliteit van de sushi is erg goed

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar en super vriendelijk. Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!! Vooral de rainbow rol die was top!☺️

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels voor de 2e keer een heerlijke sushi en shasimi schotel afgehaald. Heerlijk! Goed van smaak, super vers, gevarieerd en leuk geprijsd. De 3e bestelling zal niet lang op zich laten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en snelle, goede service. Aardige medewerkers! Zeker een aanrader in Valkenswaard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokante box besteld, die een kwartier te laat was bezorgd en ook koud was. 0407601818 is niet bereikbaar, dus slechte service.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super beholpen, makkelijk bestellen en super lekker!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Super vers. Meer dan voldoende “bijlagen” (wasabi, gember, sojasaus). Lekker van gesmuld en komen zeker terug! Leuk geprijsd!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi. Altijd klaar als ik het ga halen. Heel erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eerlijke Sushi!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging. Goede kwaliteit sushi. Goed gevuld, alleen zat er een behoorlijk dikke rand sushirijst omheen. Dit had iets minder gemogen. Verder top. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar Goede service ook tijdens corona Lekker gegeten Bedankt

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, betaalbaar en snelle en vriendelijke service. Kan het maar aan iedereen adviseren!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste en lekkerste sushi plekken die ik ken. Bestellen ook echt alleen nog maar hier!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze zijn niet duur, goede service en bovenal heel erg lekker!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gesmuld van de sushi👌🍤🍣

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk!! Nog nooit zulke lekkere en verse sushi gehad. Echt geweldig!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel klaar en netjes (goed) verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi onder de maat. Flauw van smaak en leek niet echt vers. Te weinig tot geen smaakverschil tussen diverse rollen. Ook wasabi was smakeloos en gember had een bijzonder kunstmatig smaakje. Bezorging wel op tijd maar incompleet. Later nog rest van de bestelling ontvangen met een zakje kroepoek als cadeautje . Dat was netjes.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na de bestelling snel klaar, binnen 20 min op kunnen halen. Rijst nog erg warm waardoor de vis ook warm werd. 2 boxen besteld, met de verwachting dat er meerdere soorten in zaten. Helaas.. 2 soorten per box. Wij vonden het niet erg lekker.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en erg vriendelijke mensen! Echt de moeite!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en helemaal coronaproof. Sushi erg lekker en vers. Aanrader!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekkere sushi alleen wel raar dat je voor minimaal €12.50 moet bestellen zelfs al je het zelf afhaald.....

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi. Ik heb hier al eens eerder besteld en vond het heerlijk, vandaag heb ik me zusje en haar vriend laten proeven wat ECHTE goede sush is, en ook zij stonden er verstelt van!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekkeeeeer

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goeie voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld en ik ben erg tevreden

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gebeld met verzoek om bestelling half uur later op te halen: geen probleem. Goeie service met uitleg over spaarpunten. Sushi heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit. Vriendelijk en op tijd.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst via de website bestelt. bestel altijd telefonisch. Goed gegaan, makkelijk, alles klopte en op tijd geleverd en niet onbelangrijk, erg lekker !

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Er mag iets meer gember en minder wasabi. Plastic bakjes omruilen zou meer passend zijn.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd geleverd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat jullie weer open zijn het was weer top !!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, lekker eten, goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker gegeten. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal fout bestelling niet op afgesproken tijd. Ruim 2 .5uur na besteltijd en dan nog zelf moeten halen , dan ook furven te zegge n bezorger is onderweg kan huis niet2 vinden over 15 min klaar en den nog en als je komt halen 15 min niet klaar nog niet aan begonnen en gewoon bezorgkosten rekenen. Aan telefoon bijna tot slecht te verstaan.wat warm zou moeten zijn was koud.en de smaak kwaliteit van de sushi was bar slecht. Jammer was voor mij eerste keer en nooit meer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , en op tijd bezorgd

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen edamame ontvangen zoals besteld maar zeewier. Was ook heerlijk maar ben nou eenmaal edamame-fan 😉.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi altijd lekker en op de afgesproken tijd staat het klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkeren versen sushi en een goede service!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en toen bleek dat een product niet van goede kwaliteit was, werd dat onmiddellijk opnieuw bezorgd en nu wel van goede kwaliteit! Top gedaan en ik bestel hier een volgende keer weer!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Klaar op afgesproken tijdstip en heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima site, makkelijk in te vullen, ruime keuze, veel mogelijkheden om bezorg en afhaaltijden te kiezen, extraatje bij bestelling en goede uitleg bij afhalen, kortom prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Er werd rekening gehouden met mijn wensen, het was snel en lekker

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgd! (Op de Kempervennen)

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben tevreden. Ik heb voor het eerst hier een bestelling gedaan, alles smaakte vers en lekker. Ik heb het zelf opgehaald en het stond klaar op het tijdstip dat ik had afgesproken. Ik ga zeker vaker hier bestellen.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Geweldige service en enorm lekkere sushi!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, maar de bestelling was niet helemaal goed. Mango sushi's werden niet geleverd, in plaats daarvan werden tonijn sushi en garnaal sushi geleverd, die niet besteld waren.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi alleen wel 2 uur en een kwartier moeten wachten 😱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi vers gemaakt echt een topper

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's Telefonisch besteld stond klaar op de afgesproken tijd. Deze zaak is een echte aanrader. Hein

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service en kwaliteit.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ondanks code oranje ivm de storm. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk en zelfs een extra kimchi erbij gekregen, we hebben genoten. Het is mij niet duidelijk wat het spaarpuntensysteem is. Dat zag ik op de bon staan, maar dat kan ik niet terugvinden op de website of Facebook. Wellicht een idee om promotie mee te doen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, vers en lekker

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijsverhoging. Prima bestelservice en eenvoudige website.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren overtijd met de bezorging. Er zat ruim een uur tussen bestelling en leveren terwijl 45 min werd aangegeven vis de bevestiging. De kip was erg droog. De edammen, garnalen en eend koud. De sushi was goed. Helaas waren ze wel de wasabi vergeten. Sinds de nieuwe eigenaar is het helaas minder goed geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde sushi geleverd

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is er helemaal niks mis met de bezorging van Sushi Sado. Helaas ging het gisteren helemaal mis. om 17u00 een online bestelling geplaatst voor 18u45. om 19u30 voor de eerste keer gebeld, zou bezorgd worden. Om 20u15 nogmaals gebeld, niks ontvangen. Hopelijk komt hier nog een oplossing voor, want dit ben ik niet van ze gewend!

Reactie van Sushi Sado:Het spijt me heel erg,Aan iedereen die op deze dag heeft besteld, sorry ,Gisteren was erg druk en veel mensen kommen naar ons bestelling en allens komen tegelijkertijd en dat maken we rijs op dus komt dat alles te laat , ja soory En we weten nu en we zeg dat kom nu nooit meer sorry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 6 januari 2020 heb ik een partybox van 72 stuks sushi laten bezorgen. We vonden de sushi erg lekker! Wat ik fijn vond, was dat we een bepaald ingrediënt konden omwisselen voor een ander. Een aanrader! Volgende keer komen wij zeker terug.

Reactie van Sushi Sado:Bedankt:) We zullen proberen het beter te doen。

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en precies op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Sado:bedankt voor uw bestelijng en we zullen het nog beter doen.