Beoordelingen van Sushi Sado Valkenswaard

Recente recensies van Sushi Sado Valkenswaard

4 sterren na 19 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Geweldige service en enorm lekkere sushi!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, maar de bestelling was niet helemaal goed. Mango sushi's werden niet geleverd, in plaats daarvan werden tonijn sushi en garnaal sushi geleverd, die niet besteld waren.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi alleen wel 2 uur en een kwartier moeten wachten 😱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi vers gemaakt echt een topper

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's Telefonisch besteld stond klaar op de afgesproken tijd. Deze zaak is een echte aanrader. Hein

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service en kwaliteit.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ondanks code oranje ivm de storm. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk en zelfs een extra kimchi erbij gekregen, we hebben genoten. Het is mij niet duidelijk wat het spaarpuntensysteem is. Dat zag ik op de bon staan, maar dat kan ik niet terugvinden op de website of Facebook. Wellicht een idee om promotie mee te doen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, vers en lekker

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijsverhoging. Prima bestelservice en eenvoudige website.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren overtijd met de bezorging. Er zat ruim een uur tussen bestelling en leveren terwijl 45 min werd aangegeven vis de bevestiging. De kip was erg droog. De edammen, garnalen en eend koud. De sushi was goed. Helaas waren ze wel de wasabi vergeten. Sinds de nieuwe eigenaar is het helaas minder goed geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde sushi geleverd

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is er helemaal niks mis met de bezorging van Sushi Sado. Helaas ging het gisteren helemaal mis. om 17u00 een online bestelling geplaatst voor 18u45. om 19u30 voor de eerste keer gebeld, zou bezorgd worden. Om 20u15 nogmaals gebeld, niks ontvangen. Hopelijk komt hier nog een oplossing voor, want dit ben ik niet van ze gewend!

Reactie van Sushi Sado:Het spijt me heel erg,Aan iedereen die op deze dag heeft besteld, sorry ,Gisteren was erg druk en veel mensen kommen naar ons bestelling en allens komen tegelijkertijd en dat maken we rijs op dus komt dat alles te laat , ja soory En we weten nu en we zeg dat kom nu nooit meer sorry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 6 januari 2020 heb ik een partybox van 72 stuks sushi laten bezorgen. We vonden de sushi erg lekker! Wat ik fijn vond, was dat we een bepaald ingrediënt konden omwisselen voor een ander. Een aanrader! Volgende keer komen wij zeker terug.

Reactie van Sushi Sado:Bedankt:) We zullen proberen het beter te doen。

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en precies op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Sado:bedankt voor uw bestelijng en we zullen het nog beter doen.