Beoordelingen van Sushi Sado Valkenswaard

Recente recensies van Sushi Sado Valkenswaard

4 sterren na 19 reviews

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer vers bereid, erg smakelijk. Enigste kleine minpuntje was voor mij de geringe hoeveelheid sojasaus.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, voor een hele mooie prijs. Wat mij betreft zou de hoeveelheid rijst best iets minder mogen, maar de smaak is heel goed!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect in orde!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een gezellige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker ! En de bestelling was snel klaar. Ook krijg je alles bij de sushi, soya saus, wasabi en gember. Het enige wat ik een beetje raar vond smaken was het zeewier wat om de sushi zat, deze proefde je bijna niet en dat vind ik normaal juist de echte sushi smaak geven. Dat was een beetje jammer. Maar ik ga zeker nog een keer hier bestellen.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben sushi besteld en is niet bezorgd. Geen telefoon of e-mail ontvangen waarom het niet bezorgd word.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top in orde!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vooral de crispyroll is een aanrader! Ik vond de sashimi te dikke plakken maar mijn man vond ze heerlijk. Wij bestellen snel nog een keer!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heel vers! Optijd geleverd.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. De meeste Maki's vielen uit elkaar, eten met chopsticks was helaas erg lastig, en de bijbehorende soja saus was erg dun en smaakloos. De Sushi was verder wel goed en lekker. Zeer uitgebreide box (C) voor actie prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Al voor de 4e keer sushi besteld en elke keer genoten. Smaakt heerlijk voor een hele goede prijs. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Twijfel tussen 5 en 4 sterren, maar heel af en toe was de rijst een ietsie beetje droog, maar bleef toch heeeeeeel erg lekker. Eigenlijk 4,5 dus

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

21:15 eten besteld, aangenomen maar helaas geen sushi, zal best lekker zijn maar dan moeten jullie wel komen brengen.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering exact op de verwachte tijd. Prima sushi. Alleen even wennen aan de kleinere porties dan bij de vorige eigenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi verder, maar die waar cremekaas in zit jakkes, dat was zoete kaas, i.p.v. gewoon neutrale Philadelphia of iets vergelijkbaars. Niet lekker dus.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De inhoud van de twee actieboxen (A+B) was prima, de rolls waren smakelijk en de vis was goed van kwaliteit. De tonijnrol had de minste voorkeur, onder de andere producten waren meerdere favorieten. De bezorging aan huis was exact op de afgesproken tijd. De (nieuwe) website heeft nog wat werk nodig, zowel op de computer als op de telefoon waren geen foto's te zien. Ook zagen wij geen optie voor het toevoegen van sojasaus en wasabi (die daarom helaas ook niet meegeleverd waren). Wel kregen wij gratis een paar lekkere garnalenkroketjes erbij geleverd. Al met al bestellen wij hier een volgende keer weer.