Beoordelingen van Sushi Sado Valkenswaard

Recente recensies van Sushi Sado Valkenswaard

5 sterren na 52 reviews

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi onder de maat. Flauw van smaak en leek niet echt vers. Te weinig tot geen smaakverschil tussen diverse rollen. Ook wasabi was smakeloos en gember had een bijzonder kunstmatig smaakje. Bezorging wel op tijd maar incompleet. Later nog rest van de bestelling ontvangen met een zakje kroepoek als cadeautje . Dat was netjes.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na de bestelling snel klaar, binnen 20 min op kunnen halen. Rijst nog erg warm waardoor de vis ook warm werd. 2 boxen besteld, met de verwachting dat er meerdere soorten in zaten. Helaas.. 2 soorten per box. Wij vonden het niet erg lekker.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en erg vriendelijke mensen! Echt de moeite!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en helemaal coronaproof. Sushi erg lekker en vers. Aanrader!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekkere sushi alleen wel raar dat je voor minimaal €12.50 moet bestellen zelfs al je het zelf afhaald.....

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi. Ik heb hier al eens eerder besteld en vond het heerlijk, vandaag heb ik me zusje en haar vriend laten proeven wat ECHTE goede sush is, en ook zij stonden er verstelt van!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekkeeeeer

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goeie voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld en ik ben erg tevreden

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gebeld met verzoek om bestelling half uur later op te halen: geen probleem. Goeie service met uitleg over spaarpunten. Sushi heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit. Vriendelijk en op tijd.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst via de website bestelt. bestel altijd telefonisch. Goed gegaan, makkelijk, alles klopte en op tijd geleverd en niet onbelangrijk, erg lekker !

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Er mag iets meer gember en minder wasabi. Plastic bakjes omruilen zou meer passend zijn.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd geleverd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat jullie weer open zijn het was weer top !!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, lekker eten, goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker gegeten. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal fout bestelling niet op afgesproken tijd. Ruim 2 .5uur na besteltijd en dan nog zelf moeten halen , dan ook furven te zegge n bezorger is onderweg kan huis niet2 vinden over 15 min klaar en den nog en als je komt halen 15 min niet klaar nog niet aan begonnen en gewoon bezorgkosten rekenen. Aan telefoon bijna tot slecht te verstaan.wat warm zou moeten zijn was koud.en de smaak kwaliteit van de sushi was bar slecht. Jammer was voor mij eerste keer en nooit meer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , en op tijd bezorgd

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen edamame ontvangen zoals besteld maar zeewier. Was ook heerlijk maar ben nou eenmaal edamame-fan 😉.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi altijd lekker en op de afgesproken tijd staat het klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkeren versen sushi en een goede service!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en toen bleek dat een product niet van goede kwaliteit was, werd dat onmiddellijk opnieuw bezorgd en nu wel van goede kwaliteit! Top gedaan en ik bestel hier een volgende keer weer!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Klaar op afgesproken tijdstip en heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima site, makkelijk in te vullen, ruime keuze, veel mogelijkheden om bezorg en afhaaltijden te kiezen, extraatje bij bestelling en goede uitleg bij afhalen, kortom prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Er werd rekening gehouden met mijn wensen, het was snel en lekker

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgd! (Op de Kempervennen)

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben tevreden. Ik heb voor het eerst hier een bestelling gedaan, alles smaakte vers en lekker. Ik heb het zelf opgehaald en het stond klaar op het tijdstip dat ik had afgesproken. Ik ga zeker vaker hier bestellen.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Geweldige service en enorm lekkere sushi!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, maar de bestelling was niet helemaal goed. Mango sushi's werden niet geleverd, in plaats daarvan werden tonijn sushi en garnaal sushi geleverd, die niet besteld waren.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi alleen wel 2 uur en een kwartier moeten wachten 😱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi vers gemaakt echt een topper

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's Telefonisch besteld stond klaar op de afgesproken tijd. Deze zaak is een echte aanrader. Hein

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service en kwaliteit.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ondanks code oranje ivm de storm. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk en zelfs een extra kimchi erbij gekregen, we hebben genoten. Het is mij niet duidelijk wat het spaarpuntensysteem is. Dat zag ik op de bon staan, maar dat kan ik niet terugvinden op de website of Facebook. Wellicht een idee om promotie mee te doen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, vers en lekker

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijsverhoging. Prima bestelservice en eenvoudige website.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren overtijd met de bezorging. Er zat ruim een uur tussen bestelling en leveren terwijl 45 min werd aangegeven vis de bevestiging. De kip was erg droog. De edammen, garnalen en eend koud. De sushi was goed. Helaas waren ze wel de wasabi vergeten. Sinds de nieuwe eigenaar is het helaas minder goed geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde sushi geleverd

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is er helemaal niks mis met de bezorging van Sushi Sado. Helaas ging het gisteren helemaal mis. om 17u00 een online bestelling geplaatst voor 18u45. om 19u30 voor de eerste keer gebeld, zou bezorgd worden. Om 20u15 nogmaals gebeld, niks ontvangen. Hopelijk komt hier nog een oplossing voor, want dit ben ik niet van ze gewend!

Reactie van Sushi Sado:Het spijt me heel erg,Aan iedereen die op deze dag heeft besteld, sorry ,Gisteren was erg druk en veel mensen kommen naar ons bestelling en allens komen tegelijkertijd en dat maken we rijs op dus komt dat alles te laat , ja soory En we weten nu en we zeg dat kom nu nooit meer sorry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 6 januari 2020 heb ik een partybox van 72 stuks sushi laten bezorgen. We vonden de sushi erg lekker! Wat ik fijn vond, was dat we een bepaald ingrediënt konden omwisselen voor een ander. Een aanrader! Volgende keer komen wij zeker terug.

Reactie van Sushi Sado:Bedankt:) We zullen proberen het beter te doen。

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en precies op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Sado:bedankt voor uw bestelijng en we zullen het nog beter doen.