Beoordelingen van Sushi Sado Valkenswaard

Recente recensies van Sushi Sado Valkenswaard

4 sterren na 41 reviews

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel altijd sushi hier altijd goed vers. Vandaag overdag besteld voor de verandering om 3 uur. Overduidelijk diepvries sushi wat nog niet ontdooid was koud en niet te eten. Voor niet bijna 30 euro weggegooid. Tegenvaller.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede kwaliteit eten. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goeie en prima optijd

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanochtend sushi besteld en betaald voor bezorging 18u vandaag omdat we vanavond gasten kregen. Mail gekregen dat sushi om 17.45u bezorgd zou worden. Er werd niets bezorgd. Herhaaldelijk gebeld, er werd niet opgenomen, naar jullie toe gereden. Gesloten wegens vakantie. Ongelofelijk. Gewoon de klanten laten bestellen en betalen terwijl de zaak gesloten is.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10x gebeld na het plaatsten van de bestelling. Er word niet opgenomen. Ook geen voicemail. Er uiteindelijk naartoe gereden. Blijkt het een maand dicht te zijn ivm vakantie. Was al meer dan anderhalf uur aan het wachten op het eten. We voicemail met uitleg of op de site zou fijn zijn.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk! Ik heb gisteren sushi besteld, maar het is NOOIT bezorgd! Ik heb ze gebeld, maar geen gehoor. Daarna er naartoe gereden en ze waren dicht. Briefje op de deur dat ze tot 24 okt op vakantie zijn. Ondertussen heb ik al wel betaald voor Sushi die ik nooit ontvangen heb. Ik ben benieuwd hoe ze dit nog willen goedmaken! 😡

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schande, bestelling geplaatst en afgeschreven terwijl men op vakantie is en dus gesloten! 😖😖😖

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling geplaatst, maar gelukkig aangegeven contant te willen betalen. Eenmaal aangekomen bij Sushi Sado, bleek het restaurant niet geopend wegens vakantie. Het zou niet mogelijk mogen zijn om een bestelling te plaatsen, terwijl niet geleverd kan worden.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam ruim 3 kwartier later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de sushi is top, alleen jammer dat ik online de afspraak maakte om 12.20 op te halen en pas om 12.45 mijn bestelling klaar was...

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site met gewenste ophaaltijd 2,5u later. Stond keurig klaar. Prima sushi, netjes verzorgd en lekker. Volgende keer weer.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en een goed prijs kwaliteit verhouding. Wel jammer dat ze een half uur te laat kwamen leveren. Maar de sushi was top verzorgd!!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben niets ontvangen. Geprobeerd telefonische contact te krijgen maar helaas geen gehoor. Ik zou het wel erg netjes vinden als ik wel mijn geld terug zou krijgen aangezien wij al via iDeal hebben betaald Vind het erg spijtig waren altijd wel tevreden maar dit is toch wel een domper zeker omdat dit een gezellige afsluiter had moeten zijn van onze vakantie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de rijst smakeloos.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke mix van sushi, maki en sashimi. Vers bereid en keurig op tijd. Altijd weer een feestje. Aanrader

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Mijn vegabox was prima. Vers en goede hoeveelheid voor 1 persoon.Snelle levering

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heeeerlijk!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde echt veel te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vlotte levering. Echt een aanrader!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer vers bereid, erg smakelijk. Enigste kleine minpuntje was voor mij de geringe hoeveelheid sojasaus.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, voor een hele mooie prijs. Wat mij betreft zou de hoeveelheid rijst best iets minder mogen, maar de smaak is heel goed!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect in orde!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een gezellige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker ! En de bestelling was snel klaar. Ook krijg je alles bij de sushi, soya saus, wasabi en gember. Het enige wat ik een beetje raar vond smaken was het zeewier wat om de sushi zat, deze proefde je bijna niet en dat vind ik normaal juist de echte sushi smaak geven. Dat was een beetje jammer. Maar ik ga zeker nog een keer hier bestellen.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben sushi besteld en is niet bezorgd. Geen telefoon of e-mail ontvangen waarom het niet bezorgd word.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top in orde!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vooral de crispyroll is een aanrader! Ik vond de sashimi te dikke plakken maar mijn man vond ze heerlijk. Wij bestellen snel nog een keer!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heel vers! Optijd geleverd.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. De meeste Maki's vielen uit elkaar, eten met chopsticks was helaas erg lastig, en de bijbehorende soja saus was erg dun en smaakloos. De Sushi was verder wel goed en lekker. Zeer uitgebreide box (C) voor actie prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Al voor de 4e keer sushi besteld en elke keer genoten. Smaakt heerlijk voor een hele goede prijs. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Twijfel tussen 5 en 4 sterren, maar heel af en toe was de rijst een ietsie beetje droog, maar bleef toch heeeeeeel erg lekker. Eigenlijk 4,5 dus

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

21:15 eten besteld, aangenomen maar helaas geen sushi, zal best lekker zijn maar dan moeten jullie wel komen brengen.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering exact op de verwachte tijd. Prima sushi. Alleen even wennen aan de kleinere porties dan bij de vorige eigenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi verder, maar die waar cremekaas in zit jakkes, dat was zoete kaas, i.p.v. gewoon neutrale Philadelphia of iets vergelijkbaars. Niet lekker dus.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De inhoud van de twee actieboxen (A+B) was prima, de rolls waren smakelijk en de vis was goed van kwaliteit. De tonijnrol had de minste voorkeur, onder de andere producten waren meerdere favorieten. De bezorging aan huis was exact op de afgesproken tijd. De (nieuwe) website heeft nog wat werk nodig, zowel op de computer als op de telefoon waren geen foto's te zien. Ook zagen wij geen optie voor het toevoegen van sojasaus en wasabi (die daarom helaas ook niet meegeleverd waren). Wel kregen wij gratis een paar lekkere garnalenkroketjes erbij geleverd. Al met al bestellen wij hier een volgende keer weer.